Het Project

Ambitieus woonproject


De gloednieuwe stadswijk Delta West verwelkomt u hartelijk! Hier wordt woonproject Deltaview opgetrokken, gelegen aan de groene Triomflaan recht tegenover de campus van de VUB. Een eerste fase van deze stadsontwikkeling omvat de bouw van het nieuwe Delta ziekenhuis van de innovatieve ziekenhuisgroep CHIREC (Centre Hôpital Interrégionale Edith Cavell) verrijst. Naast dit state-of-the-art ziekenhuis wordt eveneens een residentieel woongedeelte gerealiseerd, genaamd Deltaview. Voor deze ambitieuze ontwikkeling sloegen grondeigenaar CHIREC, projectontwikkelaar Willemen Real Estate (Mechelen) en gerenommeerd architectenbureau Assar (Brussel) de handen in elkaar. Het ambitieuze woonprogramma voor deze site zal niet alleen appartementen huisvesten, maar maakt tevens plaats voor studentenkoten, een zorgtehuis en commerciële ruimtes. In dit iconische nieuwbouwproject kiest u uit studentenkoten, studio’s en appartementen van 1 tot 3 kamers, verdeeld over een sierlijke sokkel met daarboven 2 woontorens van wel 22 verdiepingen hoog. Parkeren doet u veilig ondergronds. De passiefbouw garandeert u het hoogste comfort en de laagste energiefacturen. De appartementen beschikken over ruime leefterrassen met prachtige zichten op het Zoniënwoud. Kan u zich een leven in Deltaview voorstellen?

Wenst u meer informatie?

Contact

of bel ons via het nummer::

+32 477 04 00 04

We zijn telefonisch te bereiken van
8u tot 12u en van 13u tot 17u

Scholen Handel Cultuure Gezondheid Sport Veiligheid

Oudergem, de groene long van Brussel - UNIEKE LIGGING - Afwerking op maat

Oudergem, de zuidelijke toegangspoort tot Brussel, is één van de meest aangename residentiële gemeentes van de Europese hoofdstad. Zowel het uitgestrekte Zoniënwoud, grote parken zoals dat van Woluwe, Seny, de J. Massart-tuin en het Park van het Rood Klooster behoren tot het grondgebied van Oudergem en vullen zodoende maar liefst één derde van de totale oppervlakte met natuur.

Ook cultureel heeft Oudergem heel wat te bieden. Ondanks de aanwezigheid van grote verkeersassen (Vorstlaan, Waversesteenweg, Herrmann-Debroux-viaduct) heeft de gemeente een belangrijk deel van haar historisch erfgoed kunnen bewaren: de Abdij van het Rode Klooster en het kunstencentrum, het Kasteel Drie Fonteinen en de Sint-Annakapel. De rijke geschiedenis van de gemeente vertaalt zich jaarlijks in een goedgevulde activiteitenkalender.

Ook het sterk uitgebouwde openbaar vervoer een troef. Als toegangspoort tot het centrum van Brussel heeft Oudergem nu verschillende metrostations, een treinstation, nieuwe kantoren en winkelcentra, vlak bij de snelweg naar Namen (E411). Met de metro of de trein bent u in een wip in het centrum van de Europese hoofdstad en ontdekt u de uitgebreide waaier aan faciliteiten die de stad aanbiedt. Het sterk vertakte busnetwerk vervoert je op een vlotte manier doorheen de gemeente en voor wie verder wil is er de luchthaven in Zaventem voor reizen binnen en buiten Europa op slechts 30 minuten sporen. Kortom, de wereld ligt aan je voeten in Oudergem!

De appartementen in Deltaview zijn uniek. Waar elders combineert u de weidse zichten over natuur en de rust die daarmee gepaard gaat met de onmiddellijke nabijheid van zowel tal van ontspanningsmogelijkheden, het station en de Europese hoofdstad? Gelegen aan de groene Triomflaan, tegenover de campus va de VUB en de ULB en de bruisende studentenwijk met zijn diverse aanbod van winkels en tal van gezellige restaurantjes, vindt u de Delta Ouest site. Deze nieuwe stadsontwikkeling geniet van een uitstekende ligging.


In de onmiddellijke nabijheid van het project bevinden zich het Delta station en twee metrostations, van waaruit u vlot naar het centrum van Brussel spoort. Het project is gelegen aan de monding van de 411, wat een vlotte bereikbaarheid garandeert. Met de natuur aan uw voordeur en het weide spectrum aan faciliteiten van de stad Brussel aan uw achterdeur combineert u het beste van twee werelden. Ook uw boodschappen bevinden zich op wandelafstand. Op 3 minuten wandelen vindt u een eerste Delhaize, en op 10 minuten wandelen komt u maar liefst 2 Carrefours en de Colruyt tegen. Sporten doet u in één van de vele sportclubs die de omgeving rijk is. Zo bevindt zich vlakbij het project een hockeyclub en op 10 minuten wandelen treft u een tennisclub en een sportcentrum.

Ook de aanwezigheid van verschillende ambassades en talrijke onderwijsinstellingen op wandelafstand garandeert een vlotte verhuur voor zij die een aankoop overwegen als investering. Voor zij die de appartementen met hun kroost betrekken zijn er verschillende basisscholen op wandelafstand en veilige fietspaden die al deze plekken met elkaar verbinden.


De appartementen in Deltaview worden allen afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo worden de leefruimtes en slaapkamers afgewerkt met hoogwaardig semi-massieve één-stroken-parket en worden de wanden van de badkamer volledig betegeld. De kleur en textuur van de afwerkingsmaterialen kiest u zelf. Zo voorzien wij per afwerkpost (keuken, sanitair, vloeren en deuren) een ruim budget bij een door ons geselecteerde leverancier. Binnen dat budget heeft u de volledige vrijheid om uw eigen afwerking te kiezen. U kan in de toonzalen terecht voor advies op maat en persoonlijke begeleiding. Elke koper wordt bovendien bijgestaan door een ervaren klantenbegeleider die haar kennis in de strijd gooit. Zij denkt voor u aan de kleinste details zodat uw woning voor de volle 100% aan uw wensen voldoet. Ook de gemeenschappelijke ruimtes stralen de nodige kwaliteit uit. Met een appartement in Deltaview kan u uitpakken!

WENST U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over Deltaview?
Bezorg uw gegevens via het onderstaande contactformulier, dan helpen wij u graag

Bedankt voor uw bericht, wij nemen spoedig contact met u op.