Het Project

De gloednieuwe stadswijk Delta West verwelkomt u hartelijk!


Aan de groene Triomflaan recht tegenover de campus van de ULB wordt woonproject Deltaview opgetrokken. Een eerste fase van deze stadsontwikkeling omvat de bouw van het nieuwe Delta ziekenhuis van de innovatieve ziekenhuisgroep CHIREC (Centre Hôpital Interrégionale Edith Cavell). Naast dit state-of-the-art ziekenhuis wordt eveneens een residentieel woongedeelte gerealiseerd, genaamd Deltaview.


Voor deze ambitieuze ontwikkeling sloegen grondeigenaar CHIREC, projectontwikkelaar Willemen Real Estate (Mechelen) en architectenbureau Assar (Brussel) de handen in elkaar. Het woonprogramma voor deze site zal niet alleen appartementen huisvesten, maar maakt tevens plaats voor studentenkoten, een zorgtehuis, een hotel en commerciële ruimtes.


In dit iconische nieuwbouwproject kiest u uit verschillende appartementstypes: studio’s, appartementen van 1 tot 3 kamers, en enkele prestigieuze penthouses. De verschillende eenheden zijn verdeeld over een sokkel van 6 verdiepingen en twee torens (één van 12 en één van 24 verdiepingen). Parkeren doet u veilig ondergronds op -1.


De passiefbouw garandeert u het hoogste comfort en de laagste energiefacturen. De appartementen beschikken over mooie terrassen met prachtig zicht op het Zoniënwoud.


Kan u zich een leven in Deltaview voorstellen?


Wenst u meer informatie?

Contact

of bel ons via het nummer:

+32 477 04 00 04
Scholen Handel Cultuur Gezondheid Sport Veiligheid

Oudergem, de groene long van Brussel - UNIEKE LIGGING - Afwerking op maat

Oudergem, de zuidelijke toegangspoort tot Brussel, is één van de meest aangename residentiële gemeentes van de Europese hoofdstad. De natuur is er alom aanwezig: het uitgestrekte Zoniënwoud, grote parken zoals de J. Massart-tuin en andere magnifieke parken.

Ook cultureel heeft Oudergem heel wat te bieden, zeker het omdat een belangrijk deel van haar historisch erfgoed kunnen bewaren: de Abdij van het Rode Klooster en het kunstencentrum, het Kasteel Drie Fonteinen en de Sint-Annakapel. De rijke geschiedenis van de gemeente vertaalt zich jaarlijks in een goedgevulde activiteitenkalender.

Bovendien beschikt Oudergem over nieuwe kantoorgebouwen en commerciële centra vlakbij de autosnelweg naar Namen (E411).

De appartementen in Deltaview hebben een uitstekende ligging. Waar nog combineert u de weidse zichten over natuur en de rust die daarmee gepaard gaat met de onmiddellijke nabijheid van zowel tal van ontspanningsmogelijkheden als openbaar vervoer, en dat alles aan de rand van de Europese hoofdstad? Gelegen aan de groene Triomflaan, tegenover de campus va de VUB en de ULB en de bruisende studentenwijk met zijn diverse aanbod van winkels en tal van gezellige restaurantjes, vindt u de Delta West site.

In de onmiddellijke nabijheid van het project bevinden zich het station van Delta en Etterbeek en het metrostation Delta, alsook verschillende buslijnen en de internationale luchthaven van Zaventem bevindt zich op 30 minuten met de trein. Het project is gelegen aan de E411, wat een vlotte bereikbaarheid garandeert. Met de natuur aan uw voordeur en het weide spectrum aan faciliteiten van de stad Brussel aan uw achterdeur combineert u het beste van twee werelden.

Ook de aanwezigheid van verschillende ambassades en talrijke onderwijsinstellingen op wandelafstand garandeert een vlotte verhuur voor zij die een aankoop overwegen als investering. Nog op wandelafstand vindt u supermarkten, sportclubs en voor de families met kinderen zijn er verschillende basisscholen in de buurt en veilige fietspaden die al deze plekken met elkaar verbinden.


De appartementen in Deltaview worden allen afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo worden de leefruimtes en slaapkamers afgewerkt met hoogwaardig semi-massieve één-stroken-parket en worden de wanden van de badkamer volledig betegeld. De kleur en textuur van de afwerkingsmaterialen kiest u zelf. Zo voorzien wij per afwerkpost (keuken, sanitair, vloeren en deuren) een ruim budget bij een door ons geselecteerde leverancier. Binnen dat budget heeft u de volledige vrijheid om uw eigen afwerking te kiezen.

U kan in de toonzalen terecht voor advies op maat en persoonlijke begeleiding. Elke koper wordt bovendien bijgestaan door een ervaren klantenbegeleider die haar kennis in de strijd gooit. Zij denkt voor u aan de kleinste details zodat uw woning voor de volle 100% aan uw wensen voldoet. Ook de gemeenschappelijke ruimtes stralen de nodige kwaliteit uit.

Met een appartement in Deltaview kan u uitpakken!


WENST U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over Deltaview?
Bezorg uw gegevens via het onderstaande contactformulier, dan helpen wij u graag

Door op verzenden te klikken geeft u Willemen Real Estate toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst..

Bedankt voor uw bericht, wij nemen spoedig contact met u op.

Alle tekeningen en beelden zijn louter ter informatie weergegeven en hebben geen enkele contractuele waarde.